Naisten Terveys

Addyi
Addyi
flibanserin 100mg

Addyi –lääkettä käytetään alentuneiden seksuaalisten halujen hoitamiseen naisilla, joilla ei ole ollut vaihdevuosia eikä koskaan aiemmin vähäisiä seksuaalisia haluja.

Clomid
Clomid
clomiphene 25mg /50mg /100mg

Generic Clomid käytetään naisten hedelmättömyyden hoitoon.

Advil Dual Action
Advil Dual Action
ibuprofen + acetminophen 400mg

Advil Dual Action with Acetaminophen on yhdistelmälääke, jota käytetään monien sairauksien, kuten päänsäryn, lihassäryn, niveltulehduksen, selkäkivun, hammassäryn ja kuukautiskramppien aiheuttaman kivun hoitoon. Acetaminophen lievittää kipua ja vähentää kuumetta. Ibuprofen on tulehduskipulääke (NSAID).

Arimidex
Arimidex
anastrozole 1mg

Geneerinen Arimidex on lääke jota käytetään rintasyövän hoidossa, naisissa jotka ovat käyneet läpi vaihdevuodet. Tähän kuuluu naiset joiden tauti on edennyt tamoksifeeni-terapian jälkeen.

Arsohills
Arsohills®
suran, nagkesar, shuddha, triphala... 1mg

Arsohills Tablets – hemoroidal formula.Ayurvedic Hemorrhoids formulation may have the lubricant, laxative, stool softener properties of Suran, Triphala and Senna helps ease the passage of stools, constipation & regulates the bowel movement. Antioxidant & hemostatic properties of Nagkeshar helps to reduce excessive bleeding. Anti-inflammatory properties may control the swelling of hemorrhoids.

Banana Condoms
Banana Condoms
condom 1mg

Intiimihetkesi tulee mukavaksi, jos käytät Intense Banana Flavour Condoms Manforcesta. Valmistettu vallankumouksellisen teknologian mukaisesti, nämä kondomit ovat helppoja käytämään ja ne tarjoavat täydellisen istuvuuden. Nämä voidellut kondomit ovat elektronisesti testattu enemmän ilon ja parhaan mahdollisen suojan varten. Partnerisi on herättänyt banaanin aromin ja maun kanssa. Nämä kondomit vakuutavat optimaalista elastisuutta, mikä tekee yksityistäsi aikaasi partnerisi kanssa miellyttävämpää ja turvallista. Se auttaa parantamaan seksuaalistasi kokemustasi ja tekemään siitä intohimoiseksi ja tyydyttäväksi. Me kaikki tiedämme eksoottisia makuja kondomien saatavuudesta. Sanot mitään makua ja saat tämän maun kondomin. Niin Manforce tuotemerkki on myös ottanut käyttöön suurimmen nuoruuden suosikkimaun. On vaikea löytää joku, joka ei pidä banaania.

Boniva
Boniva
ibandronate sodium 50mg

Generic Boniva is used for preventing and treating osteoporosis (weak bones) in women who are past menopause.

Butterscotch Condoms
Butterscotch Condoms
condom 1mg

Butterscotch Condoms on maku, joka tekee hänen mennä kermaiseksi. Nämä ovat erittäin pilkullisia kondomeja 576 pisteiden kanssa enemmän iloa varten. Lisäksi, nämä kondomit ovat jo voidellut tarjotakseen sujuvan pääsyn. Kermakaramellin maku tekee siitä enemmän intohimoista kokemusta ja innostaa partnerisi jopa enemmän. Käytä se yhdynnässä partnerisi kanssa. Niillä on erityisesti 3 in 1 muotoillua kylkilua, pisteetta ja ääriviiva, strategisesti sijoitettu pinnan ympäri, ja niin nämä kondomit kuljettavat sinun ja partnerisi ekstaattisesti kauniin maailmaan. Nyt tee hauskaa ja jännitystä olla pidempään sängyssä Manforce Butterscotch kondomien kanssa. Nämä kondomit voidellaan herkullisen maun kanssa ja ovat sokerittomat. Näiden kondomien väri vastaa tuoksuja ja maut antavat käyttäjille jännittävän kokemuksen, pienentämällä mahdollisuuden tulla raskaaksi ja myös suojamalla sairauksilta.

Cenforce Fm
Cenforce FM
sildenafil 100mg

Cenforce FM® on naisille tarkoitettu sildenafiili. Naiset voivat luottaa saavansa fyysistä ja psyykkistä nautintoa seksuaalisesta kanssakäymisestä sen avulla. Lääkettä suositellaan naisille, joilla on ongelmia rentoutumisen, herkkyyden tai vaihdevuosioireiden kanssa.

Coffee Condoms
Coffee Condoms
condom 1mg

Coffee Condoms väritetään pisteillä ja kylkiluilla, joten voit nauttia täysillä maustettuja kondomeja, tuonneet sinulle Manforcesta. Valmistetut vallankumouksellisen teknologian käytäen, nämä värilliset kondomit ovat pisteviivat, rivoitetut ja muotoillut, toisin kuin tavalliset kondomit. Näitä voidelluja kondomeja elektronisesti testattiin enemmän iloa ja mahdollisimman korkeaa suojaa varten. Partnerisi on herättänyt huumaavan kahvin tuoksun ja makun kanssa. Nämä kondomit vakuuttavat optimaalisen elastisuuden.

Danocrine
Danocrine
danazol 50mg /100mg /200mg

Generic Danocrine affects the ovaries and pituitary gland and prevents the release of certain hormones in the body. It is used to treat endometriosis and fibrocystic breast disease. It is also used to prevent attacks of angioedema in people with an inherited form of this disorder.

Diane-35
Diane-35
cyproterone acetate and ethinylestradiol 2mg + 0.035mg

Diane 35 -tabletteja käytetään sellaisten naisten hoitoon, joilla on vakavia androgeenin (androgeenin ylituotannon) merkkejä, jotka voivat aiheuttaa sekä androgeenisen ylimyrkyn aiheuttamaa hirsutismia (ei-toivottuja hiuksia) että androgeenista alopesiaa (hiustenlähtöä). Näihin oireisiin kuuluu usein akne, tulehdus ja seborrea (rasvainen iho liiallisesta talivuotosta). Diane 35 tabletit vähentävät androgeeniriippuvaisten oireita, jos oraalinen antibiootti tai paikallinen hoito ei ole onnistunut. Diane 35 tabletteja voidaan käyttää myös suun kautta samanaikaiseen ehkäisyyn androgeeniriippuvaisten sairauksien hoitoon, mutta niitä ei tule käyttää pelkästään ehkäisyyn. Diane 35 tabletteja voidaan käyttää polykystisen munasarjan oireyhtymän hoitoon, mikä johtuu myös ylimääräisestä androgeenista ja johon liittyy yleensä akne ja hirsutismi.

Dostinex
Dostinex
cabergoline 0.25mg /0.5mg

Generic Dostinex is used for treating disorders associated with high levels of the hormone prolactin, either due to tumors in the pituitary gland or to unknown causes.

Emla
Emla
lidocaine + prilocaine 5g

Emla-voide on paikallispuudute (tunnottomaksi tekevä lääke), joka sisältää lidokaiinia ja prilokaiinia. Se toimii estämällä hermosignaalien etenemisen kehossasi. Emla-voidetta käytetään turruttamaan normaali vahingoittumaton iho tai peniksen tai vaginan kalvopinnat. Emlaa käytetään, kun sinua valmistellaan näiden alueiden pieniin leikkauksiin tai lääketieteellisiin toimenpiteisiin.

Estrace Vaginal
Estrace Vaginal
estradiol 15g

Estradiol vaginal cream placed directly into the vagina are used for "local" treatment of vaginal menopause symptoms (such as dryness, burning, and irritation). This type of vaginal estradiol has "systemic" effects, meaning that it can affect parts of the body other than where the medicine is directly applied.

Evecare
Evecare®
shatavari, lodhra, vasalaka, ashoka 1mg

Evecare® regularizes the menstrual cycle and controls excessive pain. Contains Ashoka, a well-known herb in Ayurveda. It increases the chances of conception and its hematinic properties are helpful in anemia.

Femara
Femara
letrozole 2.5mg

LETROTSOLI hormonaalista lääke, joka alentaa estrogeenin tason naisilla vaihdevuosien jälkeen. Se hidastaa kasvua tiettyjen tyyppisiä rintojen kasvaimia, jotka tarvitsevat estrogeenin kasvaa kehossa. Letrotsoli käytetään hoitoon rintasyövän ja kohdun syöpä vaihdevuosien jälkeen Se on usein annetaan naisille, jotka ovat olleet ottaen tamoksifeeni (Nolvadex, Soltamox) varten 5 vuotta.

Femohills
Femohills®
shatavari, ashoka, kumari, ladhra 1mg

Femohills Soft Capsules - Women's Health. Ayurvedic Women’s Health tonic Femohills capsule has the uterine properties of Shatavari, Ashoka, Nagkeshar may help to regulate the menstrual cycle and maintains menstrual flow. May help to nourish & strengthen the female reproductive system. The analgesic & anti-inflammatory properties of Dashamoola, Lodhra may reduce inflammation of the uterus & helps in controlling symptoms like leucorrhoea & menorrhagia. All the herbs in Femohills provide healthy hormonal balance.

Fortical
Fortical
calcitonin 3.7ml

Calcitonin nenäsumute on ihmisen aiheuttama hormoni, jota esiintyy luonnollisesti kilpirauhasessa. Calcitonin nenäsumutetta käytetään osteoporoosin hoitoon vaihdevuodet ohittaneilla naisilla. Sitä tulisi käyttää yhdessä riittävän kalsiumin ja D-vitamiinin saannin kanssa.

Gyne-lotrimin
Gyne-Lotrimin
clotrimazole 15g

Generic Gyne-Lotrimin is used to treat yeast (fungus) infections of the vagina.

Melatonin
Melatonin
melatonin 3mg

Ihmiset kayttavat melatoniinia saataa kehon sisaisen kellon. Sita kaytetaan jet lag, saatamalla uni-vanavedessa jaksoissa ihmisia, joiden paivittainen tyo aikataulu muutokset (shift work disorder), ja auttaa sokeita ihmiset perustavat paivan ja yon ajan. Melatoniinia kaytetaan myos kyvyttomyys nukahtaa (unettomuus); viivastynyt unijakso oireyhtyma (DSP); rapid eye movement-unen kayttaytymisen hairio (RBD); unettomuus liittyy huomiota alijaaman yliaktiivisuus yleistilan hairiosta (ADHD); unettomuus johtuu tietyista korkea verenpaine laakkeita kutsutaan beeta-salpaajat; ja nukkua ongelmia lasten kanssa kehitykselliset hairiot kuten autismi, cp-vamma ja kehitysvamma. Sita kaytetaan myos nukkua tuki lopettamisen jalkeen kayttaa bentsodiatsepiini huumeet ja vahentaa haittavaikutuksia tupakoinnin lopettaminen. Jotkut ihmiset kayttavat melatoniinia Alzheimerin tauti tai muistin heikkeneminen (dementia), kaksisuuntainen mielialahairio, keuhkosairaus nimelta pitkaaikainen ahtauttava keuhkosairaus (COPD), unettomuus aiheuttama beeta-salpaaja laakkeita, endometrioosi, korvien soiminen, masennus tai vuodenaikojen mielialahairio (SAD), lieva vajaatoiminta, alkoholittomat maksasairaus, krooninen vasymysoireyhtyma (CFS), fibromyalgia, levottomat jalat-oireyhtyma, tulehduksellinen sairaus nimelta sarkoidoosi, skitsofrenia, migreeni ja muut paansaryt, ikaantymiseen liittyva naon menetys, hyvanlaatuinen eturauhasen liikakasvu (BPH)artyvan suolen oireyhtyma (IBS), luukato (osteoporoosi), liikkeen sairaus nimelta tardiivi dyskinesia (TD), happamat royhtaykset tauti, Helicobacter pylori (H. pylori), liikunta suorituskykya, lapsettomuus, epilepsia, ikaantyminen, vaihdevuodet, metabolinen oireyhtyma, hyodynnettavaksi leikkauksen jalkeen, levottomuus aiheuttama anestesian, stressi, tahattomat liikkeet hairio (tardiivi dyskinesia), muutokset sydamen syke, kun siirrytaan yleisista istuu ylos (posturaalinen takykardia oireyhtyma), delirium, kyvyttomyys hallita virtsaaminen, leuka kipu, tulehduksellinen suolistosairaus (haavainen koliitti), ja syntyvyyden.

Minesse
Minesse®
ethinylestradiol + gestodene 15mcg + 60mcg

Minesse on suun kautta otettavien ehkaisypillereiden ja kaytetaan raskauden ehkaisemiseksi. Jokainen 24 vaalean keltainen tabletti sisaltaa pienen maaran kahta eri naisten hormonit, nama ovat 60mcg ja gestodeenia ja 15mcg etinyyliestradiolia. 4 valkoista tablettia eivat sisalla vaikuttavia aineita, ja niita kutsutaan plasebo-tabletteja. Ehkaisytabletteja, jotka sisaltavat kahta hormonia kutsutaan "yhdistelma" pillereita. Kuten muutkaan hormonaaliset ehkaisyvalmisteet, tama laakitys ei suojaa HIV-infektio (TUKI) tai muu sukupuolitauti.

Nolvadex
Nolvadex
tamoxifen 10mg /20mg

Generic Nolvadex käytetään rintasyövän hoidossa, kun kasvain on levinnyt muualle elimistöön. Sitä käytetään myös yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jos kyseessä on muun tyyppisen rintasyövän hoito. Sitä suositellaan naisille, joilla on suuri riski rintasyöpään ja naisille, joilla on duktaalinen karsinooma in situ - DCIS (esim. leikkauksen ja sädehoidon jälkeen), jotta pienentää riskiä sairastua rintasyöpään.

Novelon
Novelon®
ethinylestradiol + desogestrel 30mcg + 150mcg

Novelon on suullinen ehkaisya, maaratty raskauden ehkaisyyn naisille, jotka valitsevat kayttaa tata tuotetta, koska ehkaisymenetelmaa. Tama laakitys on yhdistetty hormonaalista agentti, koska se koostuu kahdesta aktiivisia ainesosia: 30mcg etinyyliestradiolia ja 150mcg desogestreelia. Tassa pari muodostaa romaanin pilleri suojaa toivotun raskauden. Lisaksi sen laaja kirjo sovellus on valttamaton armamentarium laakkeita kaytetaan hoidettaessa sairauksia, kuten kohdun verenvuoto, Munasarjojen Monirakkulatauti, Pre Kuukautiskierron Hairio, akne ja hirsutismi muutamia mainitakseni.

Paxil Cr
Paxil CR
paroxetine 12.5mg /25mg /37.5mg

Generic Paxil Controlled-Release is used for treating depression, panic disorder, or social anxiety disorder. It may also be used to treat premenstrual dysphoric disorder (PMDD), a severe form of premenstrual syndrome.

Pill Splitter
Pill Splitter
splitter 1mg

Augmentin jenerik ilaç, belirli spesifik bakteriden kaynaklanan alt solunum yolu enfeksiyonları, orta kulak, sinüzit, deri ve idrar yolu enfeksiyonların tedavisinde kullanılır. Bu bakteriler, beta-laktamaz olarak adlandırılan kimyasal bir enzim üreterek, bazı enfeksiyonların tedavisini özellikle zorlaştırır.

Pink Condoms
Pink Condoms
condom 1mg

Manforce Pink Bubblegum Flavored Condom ovat ensiluokkaiset värilliset kondomit. Jotkut sanovat, etää kondomi on kondomi, ja miten se väliä, mitä käytät niin kauan kuin se tekee työnsä? Nykyään kondomit ovat enemmän kuin vain tapa suojaamaan partneret ei-toivottujen raskauksien ja sukupuolitautien ongelmista. Kun näillä kahdella on silti tärkeimmät edut käyttämällä kondomia, tänään kondomit kuten Manforce Pink Bubblegum Flavored Extra Dotted Condom on mullistanut tapaa me rakastellaan. Nämä kondomit ovat välineitä valvoa meidän seksielämäämme, infusoimalla uusia makuja, uusia tuntemuksia ja uusia lajikkeita makuuhuoneessa. Sileä ja luonnollinen tunne parantamaan iloa. Stimuloi molempia osapuolia. Pinnoitettu voiteluaineella, joka helpottaa tunkeutumista ja parantaa seksuaalista suorituskykyä.

Ponstel
Ponstel
mefenamic acid 250mg /500mg

Generic Ponstel is in a group of drugs called nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs). It is used to treat pain or inflammation caused by arthritis. It is also used to treat menstrual pain.

Pristiq
Pristiq
desvenlafaxine 50mg /100mg

Generic Pristiq is an antidepressant in a group of drugs called selective serotonin and norepinephrine reuptake inhibitors (SNRIs). Generic Pristiq affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause depression. Generic Pristiq is used to treat major depressive disorder.

Reeflec V
Reeflec V
reeflec v 50g

Reeflec V on erityinen emättimen kiristysvoide Lasky Herbalista, joka antaa sinulle täydellisen nuorekkuuden, tuo takaisin emättimen alkuperäiseen muotoonsa, parantaa kiristämisen tunneetta ja kärjistää emättimen herkkyyden. Sen keskeiset piirteet ovat: kiinteytämällä ja kiristämällä emättimen, luonnollisesti samalla tarjoa enemmän iloa ja mukavuutta; se sisältää estrogeenia palauttamaan voitelua emättimen kuivuuden ongelman ratkaisemiseksi; se auttaa palauttamaan emättimen notkeuden; lisää emättimen eritystä ja emättimen kanavan supistumista; se on tulehdusvoide, joka pysäyttää turvotusta ja hälventää epämiellyttävää hajua; se on hyödyllistä suojanaan mikrobipatogeeneja ja emättimen sienejä; kerma kuristaa ja muotoilee emättimen seinät tehostamaan intiimiiloa. Jokainen emättimen kiristysvoiteen pullo sisältää 50 g kasviperäistä ainetta.

Shatavari
Shatavari
shatavari 60pills

Shatavari regulates hormonal secretion and acts as a galactogogue in nursing women. Researchers at the Interdisciplinary School of Health Sciences, the University of Pune, India, also found Shatavari to be supportive of normal lymphocyte levels and immune system function.

Strawberry Condoms
Strawberry Condoms
condom 1mg

Mansikanmakuisten extrapilkullisten kondomien Manforcesta avulla, sinulla on turvaseksi ja samat tunteet partnerisi kanssa optimaalisesti. Kondomilla on mansikkamaku ja se on vaaleanpunaista väriltään. Siinä on ylimääräistä pisteita ulkopuolella, joka antaa enemmän aistillisuuden. Se käytetään hienotunteisesti ei-toivotun raskauden ehkäisemiseksi, säilyttäen seksuaalista nautintoa. Nämä mansikanmakuiset kondomit auttavat kokea suuseksin erootikkaa tukahduttamalla lateksin hajua. Katkoviivaa kuvio tuo aistillisen tyylin aavistuksen. Intohimoisen maun johtuen, nämä kondomit piristävät koko suuseksiä mansikkamakean kanssa. Se on suosittu saamaan lisää iloa ja jännitystä. Pilkullinen tyyli antaa raikkaan tauon tavallisten partnerien yksitoikkoisuudelle. Tämä tuote miehille voidellaan penta lateksin käytön vuoksi. Tämä voiteluaine helpottaa kipua vapaasti yhdynnän. Lisäksi se varovasti kumoaa heikentävin emättimen rakkuloiden ja muiden peniksen infektioiden mahdollisuudet. Sitä valmistetaan WHO, ISO ja GMP:n ohjeiden mukaisesti, jolloin se on täysin turvallista käytämään yhdynnän aikana. Se antaa myös täyden todisteen HIV ja muiden sukupuolitausien suojaa varten.

Tibofem
Tibofem®
tibolone 2.5mg

Tibofem on suun kautta laakitys maaratty naisille, hoitoon ja ehkaisyyn liittyvia oireita vaihdevuodet. Tama laakitys on julkaissut vuonna tabletteina, jotka sisaltavat 2,5 mg tibolone, kuten aktiivinen ainesosa, valmistettu Cipla Pharmaceuticals Ltd. Laakitys nostaa alentaa tasoa hormoneja, jotka tapahtuvat aikana vaihdevuodet. Tama voi oireita, kuten kuumia aaltoja, osteoporoosia, vahentaa sukupuolen asemaan, tai emattimen kuivuus. Kysy apteekista tai laakariltasi kysyttavaa sinulla on noin laaketiede varmistettava oikea kaytto.

Yasmin
Yasmin
drospirenone - ethinyl estradiol 3mg + 0.03mg

Generic Yasmin is used as contraception to prevent pregnancy.

Female Viagra
Female Viagra
sildenafil citrate 100mg

Naisten Viagra lisää veren testosteronipitoisuutta, seksuaalista halukkuutta ja äärimmäistä herkkyyttä stimulaatiolle. Se on tieteellisesti kehitetty antamaan syvää seksuaalista tyydytystä äärimmäistä nautintoa hakeville naisille.

Vaniqa
Vaniqa
Eflornithine 13.9% 15g

Generic Vaniqa 13.9% Cream is an enzyme inhibitor used topically to slow the growth of unwanted facial hair in women. It does not remove hair.

Alesse
Alesse
levonorgestrel bp + ethinylestradiol bp 0.10mg + 0.02mg /0.15mg + 0.03mg /0.25mg + 0.05mg

Generic Alesse is used for preventing pregnancy.

Aromasin
Aromasin
exemestane 25mg

Aromasin laskee vaihdevuodet ohittaneiden naisten estrogeenitasoa, mikä saattaa hidastaa sen tyyppisten rintakasvainten kasvua, jotka tarvitsevat estrogeenia kasvaakseen kehossa. Aromasin-lääkettä käytetään vaihdevuodet ohittaneiden naisten rintasyövän hoidossa. Sitä annetaan naisille, joiden syöpä on edennyt vaikka leikkausta, säteilytystä tai muita syöpälääkkeitä on yritetty menestyksettä.

Aygestin
Aygestin
norethindrone acetate 5mg

Generic Aygestin is used for treating certain menstrual problems or uterine problems (eg, abnormal bleeding, endometriosis).

Black Grapes Condoms
Black Grapes Condoms
condom 1mg

Manforce Black Grapes Extra Dotted Condoms antavat mielikuvituksesi hurjistumaan. Extra Dotted, jotta tehdä hänen pyytämään lisää. Vihdoin, rypäleet eivät aina tarvitse olla happamia! Anna rakastelusi kokonaan uuden ulottuvuuden tällä Wild Black Grapes Flavour Condoms kanssa Manforcesta. Valmistettu korkealuokkaisesta materiaalista, tämä kondomi takaa erinomaista mukavuutta ja se on turvallinen omallesi pehmeällesi ihollesi. Tämän kondomin hieno rakenne takaa turvallisuuden yhdynnässä. Villien mustin viinirypäleiden maku tekee sinun ja partnerisi rakastelun stimuloivaksi.

Buscopan
Buscopan
butylscopolamine 10mg

BUTYLSCOLOPAMINE(other names of active ingridient - scopolamine butylbromide, butylhyoscine and hyoscine butylbromide) is an anticholinergic medicine. Butylscopolamine has many effects in the body including decreasing the secretion of fluids, slowing the stomach and intestines, and dilation of the pupils. Butylscopolamine is used to relieve nausea, vomiting, and dizziness associated with motion sickness and recovery from anesthesia and surgery. Butylscopolamine may also be used in the treatment of parkinsonism, spastic muscle states, irritable bowel syndrome, diverticulitis, and other conditions.

Celebrex
Celebrex
celecoxib 100mg /200mg

Generic Celebrexia käytetään nivelreuman, nivelrikon, selkärankareuman, nuoruusiän niveltulehduksen tai kuukautiskivun hoidoksi. Sitä käytetään myös familiaalisen adenomatoottisen polypoosin (FAP) aikana polyyppien (kasvaimien) lukumäärän vähentämiseksi peräsuolen alueella.

Chocolate Condoms
Chocolate Condoms
condom 1mg

Extra Dotted Chocolate Condoms rakastetaan ja edullisia useimmilta naisilta. Valmistettu silkan tarkkuuden kanssa, jokaista kondomia testataan ennen kuin se saa pakatuksi. On ehdotettu pitämään kondomeja suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta. Sinun kannattaa mieluummin säilytä niitä kuivassa ja viileässä paikassa, koska ne auttaisivat saamaan suurin iloa stimuloimalla viereisia soluja. Ne ovat lisäksi helppokäyttöisiä ja valmistettuja hyvälaatuisesta kumista. Ne ovat myös melko ihoystävällisia ja varmistaisivat uskomatonta suorituskykyä ilman vaikutusta iholle. Näillä erittäin pilkullisilla kondomeilla on kohopisteryhmiä ulkopuolella, jotka lisäävät sensaatiota. Suklaan maku lisää entisestään iloa ja intiimiyttä. Nämä pisteet luovat ylimääräistä kitkaa ja sitten puolestaan parantavat stimulaatiota. Itse asiassa, nämä kondomit varmasti kaksinkertaistavat hauskaa ja iloa yhdynnässä. Ne käyttävät erityistä jäähdytystä voiteluainetta, joka antaa sinulle säkenöivää sensaatiota jälkeen päällään.

Cycrin
Cycrin
medroxyprogesterone 10mg

Generic Cycrin is used for treating certain menstrual problems or uterine problems (eg, abnormal bleeding, endometrial hyperplasia).

Desogen
Desogen
desogestrel-ethinyl estradiol 0.15mg + 30mcg

Generic Desogen is used for preventing pregnancy.

Diclegis
Diclegis
pyridoxine and doxylamine 10mg + 10mg

Diclegis on viivästetysti vapauttava tabletti, joka sisältää doksylamiinin ja pyridoksiinin yhdistelmää. Doksyyliamiini on antihistamiini, joka vähentää luonnollisen kemiallisen histamiinin vaikutuksia kehossa. Pyridoksiini on B-vitamiinin muoto (B6). Diclegis-valmistetta käytetään pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon raskauden aikana, jota kutsutaan joskus aamupahoinvoinniksi.

Dydrogesterone
Dydrogesterone
dydrogesterone 10mg

Dydrogesterone is a potent, orally active progestogen indicated in a wide variety of gynaecological conditions.

Estrace
Estrace
estradiol 1mg /2mg

Generic Estrace käytetään menopaussin johtuvien olosuhteiden hoitoon (esim, kuumia aaltoja, emättimen kutinaa, polttamista tai kuivuusta), vulvan tai emättimen atrofian hoitoon ja osteoporoosin (haurakset luut) estämään. Sitä käytetään myös estrogeenikorvaushoidossa munasarjojen jälkeen ja lievittämään rintasyövän oireita.

Estriol Topical
Estriol Topical
estriol 1mg

Estriol -voide on identtinen naishormonin, estrogeenin, kanssa. Sitä käytetään vaihdevuosiin liittyvien oireiden hoitoon. Tämä paikallisesti käytettävä valmiste auttaa hoitamaan estrogeenin puutteesta johtuvaa emättimen polttamista, kuivuutta ja kutinaa.

Female Cialis
Female Cialis
tadalafil 10mg

Lääke lisää verenvirtausta sukupuolielimiin sekä vaginan vastaanottavuutta ja näin ollen lisää nautintoa seksuaalisen aktiviteetin aikana.

Femilon
Femilon®
ethinylestradiol + desogestrel 20mcg + 150mcg

Pillereissa on ollut noin jonkin aikaa nyt. Kuitenkin, muotoiluun nama on muuttunut melko vahan, koska aiemmin paivalla. Synteettiset estrogeenit ovat entista siedettava ja Progestiinien sisaltamien on myos parantunut sukupolville. Femilon syntyvyyden pilleri on loistava esimerkki tallaisesta etenemista. Femilon koostuu paitsi Desogestreelia (150mcg) - kolmannen sukupolven keltarauhashormonia, mutta se on myos hyvin alhainen annos Etinyyliestradiolin (vain 20mcg). Nama ominaisuudet tekevat Femilon ehkaisymenetelmaa tabletti erittain turvallinen, siedettava ja monipuolinen hormonaalista pilleri, joka on luokan johtava tehoa ehkaisya ja tarjoaa lukuisia etuja lukemattomia hairiot, naisten terveydenhuollon.

Ferrogen Xt
Ferrogen XT®
iron, folic acid 100mg + 1.5mg

Ferrogen XT® tablet contains Iron and Folic Acid (vitamin B9). Folic acid is essential to numerous bodily functions ranging from nucleotide biosynthesis to the remethylation of homocysteine. It is especially important during periods of rapid cell division and growth. Both children and adults require folic acid to produce healthy red blood cells and prevent anemia. Iron transports oxygen throughout the body and maintains red blood cells, thus making an individual feel energetic and preventing anemia. This product is often assigned during pregnancy.

Green Apple Condoms
Green Apple Condoms
condom 1mg

Vihreän omenan maku, joka on löytytty näissä kondomeissa, vain lisää yleistä aistillista kokemusta. Tämä maku jättää makeaa pistelyä makua, joka kestää pitkään ja antaa sinulle tätä ylimääräistä iloa. Jos tämä ei ole riitä, nämä kondomit ovat pisteviivat. Pilkullisilla kondomella on pehmeät harjanteet ympäri kehoa, mikä tekee aistillista kokemusta sinun ja partnerisi välillä ikimuistoiseksi. Saat pitää haluaa enemmän ja enemmän, koska sen ansiosta tunnut ikävöityksi ja seksuaaliseksi uudelleen. Niin älä ajattele kahdesti näiden kondomien saamisesta.

Jasmine Condoms
Jasmine Condoms
condom 1mg

Nyt saa sitä miellyttävää hetkeä partnerisi kanssa, että sinulla on tämän Intense Jasmine Flavour Comdoms kanssa Manforcesta. Hyödynnä yksityiset ja intiimihetket tämän aistillisen kappaleen lanssa. Voimakkaan jasmiinimaun avulla voit tehdä sinun ja partnerisi rakastelun täynnäksi ilon kanssa. Se auttaa myös estämään ei-toivotun raskauden. Nämä kondomit auttavat sinua nauttia aikaa hauskalla tavalla, mutta myös voit pysyä turvallisena ja suojattuna mahdollisista haitallisista sukupuolitaudeista. Nämä kondomit ovat valmistettut ensiluokkaisista laadukasta materiaalista, joka auttaa nautimaan suosikkirakastelua mahtavalla tavalla.

Menosan
Menosan®
shatavari, ashoka, yashtimadhu 1mg

Menosan® - a herbal drug that relieves the symptoms associated with perimenopause. An herbal alternative for hormone replacement therapy.

Moringa
Moringa®
moringa extract 1mg

Moringa® is also used to reduce swelling, increase sex drive (as an aphrodisiac), prevent pregnancy, boost the immune system, and increase breast milk production. Some people use it as a nutritional supplement or tonic. Moringa contains proteins, vitamins, and minerals. As an antioxidant, it seems to help protect cells from damage.

Norlutate
Norlutate
norethindrone acetate 5mg

Generic Norlutate is used to treat women with abnormal bleeding from the uterus. It is also used to treat women who have stopped having menstrual periods for several months (amenorrhea) but who are not pregnant or going through menopause.

Parlodel
Parlodel
bromocriptine 2.5mg

Generic Parlodel is used for treating Parkinson disease, certain conditions caused by too much prolactin in the blood (eg, excessive or abnormal breast milk production), certain menstrual problems or abnormally large growth of certain body parts (acromegaly).

Pill Organizer
Pill Organizer
organizer 1mg

Kompakti, muovi järjestäjä, joka auttaa käyttäjän otamaan lääkkeitä, vitamiineja, jne jokaisena viikkopäiväna. Pillerit, tabletit ja kapselit varastoidaan 7 päivittäin merkityissa järjestäjissä. Ihanteellinen vanhustille ja kroonisille potilaille, jotka tarvitsevat päivittäin lääkitystä.

Pineapple Condoms
Pineapple Condoms
condom 1mg

Stay Long Pineapple Condoms valmistetaan mullistavan tekniikan mukaisesti, nämä kondomit ovat helppoja käytämään, ja ne tarjoavat täydellisen istuvuuden. Nauti täydellisestä ilosta kaikkein intiimihetkesta, koska saat ananasin aromin kondomeja Manforcesta. Näitä voidelluja kondomeja elektronisesti testattiin enemmän iloa ja parasta mahdollista suojaa varten. Partnerisi on herättänyt ananasin tuoksun ja maun kanssa. Nämä kondomit vakuuttavat optimaalisen elastisuuden. Nyt tee yksityistä aikaa partnerisi kanssa miellyttävämpää ja turvallisempaa. Näiden avulla voit parantaa seksuaalisesi kokemuksesi ja tehdä siitä intohimoiseksi ja tyydyttäväksi.

Plan B One-step
Plan B One-Step
levonorgestrel 1.5mg

Plan B One-Step käytetään estämään raskaus suojaamattoman sukupuolen tai muun syntyvyyden ehkäisemisen (kuten kondomin rikkoutumisen tai kahden tai useamman ehkäisypillerin puuttumisen) jälkeen.

Premarin
Premarin
conjugated estrogens usp 0.625mg

Generic Premarin käytetään tiettyjen menopaussin oireiden hoitoon (esim. kuumia aaltoja, emättimen kuivuutta tai kutinaa). Sitä käytetään osteoporoosin (heikot luut) ehkäisemään vaihdevuosien jälkeen tietyillä potilailla. Sitä käytetään myös tietyillä potilailla alhaisen estrogeenitason, eturauhassyövän tai rintasyövän hoitoon.

Prometrium
Prometrium
progesterone 100mg /200mg

Generic Prometrium is a female hormone important for the regulation of ovulation and menstruation. Generic Prometrium is used to cause menstrual periods in women who have not yet reached menopause but are not having periods due to a lack of Generic Prometrium in the body. Generic Prometrium is also used to prevent overgrowth in the lining of the uterus in postmenopausal women who are receiving estrogen hormone replacement therapy. Generic Prometrium should not be used to prevent heart disease or dementia, because this medication may actually increase your risk of developing these conditions.

Revatio
Revatio
sildenafil 20mg

Generic Revation relaxes muscles and increases blood flow to particular areas of the body.

Shatavari Vegie
Shatavari Vegie®
shatavari extract 1mg

Shatavari Vegie Capsules - Women Tonic. Each capsule contains 100 mg Shatavari Powder and 250 mg of extract (as dry extract) from Shatavari Roots (Asparagus racemosus) (4:1) (equivalent to 1000 mg of Shatavari Roots). When assayed these capsules contain Saponin NLT 30%. It is known as a female health tonic. It is helpful in all stages of womanhood. It supports normal functioning of the female reproductive system. It is a rich source of protein. It is one of the most potent & safe lactation promoting agent.

Theofer Xt
Theofer XT®
iron, folic acid, zinc 100mg + 1.5mg + 22.5mg

Theofer XT® - a complex of supplements, containing Ferrous Ascorbate Eq. to Elemental Iron 100mg + Folic Acid 1.5mg + Zinc 22.5mg, often assigned during pregnancy. Myoglobin helps your muscle cells store oxygen. Folic acid helps your body produce and maintain new cells, and also helps prevent changes to DNA that may lead to cancer. Ferrous sulfate and folic acid are used to treat iron deficiency anemia (a lack of red blood cells caused by having too little iron in the body). Zinc deficiency alters the circulating levels of a number of hormones associated with the onset of contractions, and due to the fact that zinc is necessary for normal immune function, the deficiency can contribute to the development of systemic and intrauterine infections that cause premature birth.

Wwb
WWB®
shatavari, guduchi, lodhra, vana tulsi 1mg

Women's Well-Being® contains health promoting herbs including a rich source of plant based estrogens. It is exceptional for promoting well being through all phases of a women's life cycle. Women's Well-Being® helps reduce inflammation and fluid retention.

Tilaukseni toimitettiin tällä viikolla. Kiitos paljon. Uskokaa vaan, aion tilata uudestaan!!!!! Vaimon oli enemmän kuin yllättynyt lopputuloksesta ja minä.... tunsin itseni taas 18 vuotiaaksi. Tosi paljon kiitoksia. Kuulette vielä minusta uudelleen:) -

Jussi

NÄYTÄ LISÄÄ