"A" - A-ret, Abana, Abilify, Abiraterone, Aceclofenac, Aceon, Acetyl-l-carnitine, Aciphex, Acofide, Acticin

A-ret
A-ret®
tretinoin 0.1% 20g

Το τοπικό τρετινοΐνη (για το δέρμα) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ακμής, για την ομαλοποίηση του τραχού δέρματος του προσώπου και για τη μείωση της εμφάνισης λεπτών ρυτίδων και αποχρωματισμού του δέρματος.

Abana
Abana
abana 1mg

Abana - is a herbal product that inhibits platelet aggregation, normalizes lipid profile, also functions as anti-hypertensive and antistress product.

Abilify
Abilify
aripiprazole 5mg /10mg /15mg /20mg /30mg

Generic Abilify is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder.

Aceclofenac
Aceclofenac
aceclofenac 100mg

Aceclofenac είναι ένα φάρμακο, ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο από την ομάδα των παραγώγων φαινυλακτικού οξέος, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, ανακούφιση από τον πόνο και εχει αντιπυρηνικά αποτελέσματα.

Aceon
Aceon
perindopril erbumine 2mg /4mg /8mg

Generic Aceon is in a group of drugs called ACE inhibitors. It is used to treat high blood pressure (hypertension) and to prevent heart attack in people with coronary artery disease.

Acetyl-l-carnitine
Acetyl-L-Carnitine
acetyl-l-carnitine 500mg

Η Acetyl-L-carnitine επίσης είναι γνωστή ως ALC. Μερικοί άνθρωποι με υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα το χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν την χοληστερόλη καθώς και στον πόνο των νεύρων, όπως μυρμήγκιασμα στα χέρια και τα πόδια τους. Άλλοι το έχουν χρησιμοποιήσει για να σταματήσουν τη βλάβη των κυττάρων τους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της όρεξης και να βοηθήσει το σώμα, να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια. Μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τη διάθεσή τους. Άτομα με προβλήματα αιμοφόρων αγγείων στα πόδια τους το έχουν χρησιμοποιήσει για να τα βοηθήσουν να περπατήσουν καλύτερα και να περπατήσουν με λιγότερο πόνο. Το ALC μπορεί επίσης να βοηθήσει τα άτομα με χαμηλά επίπεδα καρνιτίνης να έχουν πιο φυσιολογικά επίπεδα στο αίμα τους.

Aciphex
Aciphex
rabeprazole sodium 10mg /20mg

Generic Aciphex is used to treat symptoms of gastroesophageal reflux disease (GERD) and other conditions involving excessive stomach acid such as Zollinger-Ellison syndrome. It is also used to promote healing of erosive esophagitis (damage to your esophagus caused by stomach acid).

Acofide
Acofide
acotiamide 100mg

Το Acofide (Acotiamide) χρησιμοποιείται στη θεραπεία της λειτουργικής δυσπεψίας. Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων, όπως φούσκωμα μετά το γεύμα, επιγαστρικό πόνο / δυσφορία και νωρίς κορεσμό. Το Acotiamide αυξάνει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης, μιας χημικής ουσίας που μπορεί να αυξήσει την κινητικότητα του εντέρου.

Acticin
Acticin
permethrin 30g

Generic Acticin cream is used to treat scabies.

Actigall
Actigall
ursodiol (ursodeoxycholic) 150mg /300mg

Generic Actigall is used for treating and preventing gallstones.

Active Fresh Gel
Active Fresh Gel®
miswak, menthol, dill, fennel, clove, cardamon 100g

Active Fresh Gel® - a refreshing, herbal toothpaste for complete dental care that tightens gums, checks swelling, gum bleeding, prevents toothache and decay and controls bad breath.

Active Pack
Active Pack
sildenafil or tadalafil

Γενόσημο φάρμακο Erectile Dysfunction (Στυτική Δυσλειτουργία) Trial Packs συνδυάζουν διαφορετικά γιατρικά για τη θεραπεία της ΣΔ (στυτικής δυσλειτουργίας). Χρησιμοποιούνται για να εξετάσετε ποιό φάρμακο σας ταιριάζει καλύτερα.

Actonel
Actonel
residronate 35mg

Generic Actonel is used for treating and preventing osteoporosis in certain patients.

Actoplus Met
ActoPlus Met
metformin and pioglitazone 500mg

Generic ActoPlus Met is used for treating type 2 diabetes. It is used along with diet and exercise. It works by decreasing the amount of sugar the liver produces and the intestines absorb.

Actos
Actos
pioglitazone hydrochloride 15mg /30mg

Generic Actos is used for treating type 2 diabetes in certain patients. It is used along with diet and exercise.

Acular
Acular
ketorolac tromethamine 0.4% 5ml

Generic Acular relieves the itchy eyes brought on by seasonal allergies. It is also prescribed to reduce inflammation after cataracts have been removed from the eyes.

Aczone
Aczone
dapsone 100mg

Το Aczone αποτελεί μια φαρμακευτική αγωγή κατά των μολύνσεων.

Adalat
Adalat
nifedipine 10mg /20mg /30mg

Generic Adalat is used for treating high blood pressure and angina (chest pain).

Adalat Cc
Adalat CC
nifedipine 30mg

Generic Adalat CC Extended-Release is used for treating high blood pressure.

Adcirca
Adcirca
tadalafil 20mg

Adcirca (ταδαλαφίλη), χαλαρώνει τους μυς και αυξάνει τη ροή του αίματος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Adcirca χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πνευμονικής αρτηριακής υπέρτασης και τη βελτίωση της ικανότητας για άσκηση σε άνδρες και γυναίκες.

Addyi
Addyi
flibanserin 100mg

Το Addyi χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας σε γυναίκες που δεν έχουν περάσει εμμηνόπαυση και οι οποίες δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία.

Advair Diskus
Advair Diskus
fluticasone-salmeterol 0.25mg + 0.05mg /0.5mg + 0.05mg

Generic Advair Diskus is used for long-term treatment of asthma and chronic obstructive pulmonary disease (COPD) in certain patients.

Advair Rotahaler
Advair Rotahaler
fluticasone-salmeterol 50mg + 100mg /50mg + 250mg /50mg + 500mg

Generic Advair is used for long-term treatment of asthma and chronic obstructive pulmonary disease (COPD) in certain patients. With every order of a pack of Advair rotacaps you get a rotahaler for free.

Advent Dt
Advent® DT
amoxicillin/clavulanic acid 457mg

Advent® DT - δισκία, που συνδυάζουν δύο φάρμακα: 400 mg Amoxycillin και 75 mg κλαβουλανικού οξέος. Η Amoxycillin είναι ένα αντιβιοτικό. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση του σχηματισμού του βακτηριακού προστατευτικού καλύμματος το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση των βακτηρίων. Το κλαβουλανικό οξύ είναι ένας αναστολέας βήτα-λακταμάσης που μειώνει την αντοχή και ενισχύει τη δραστηριότητα της Αμοξυκιλλίνης ενάντια στα βακτηρίδια.

Advil Dual Action
Advil Dual Action
ibuprofen + acetminophen 400mg + 325mg

Advil Διπλής Δράσης με Acetaminophen είναι ένας συνδυασμός φαρμάκου που χρησιμοποιείται για την θεραπεία του πόνου, που προκαλείται από πολλούς όρους, όπως πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, αρθρίτιδα, οσφυαλγία, πονόδοντους, και εμμηνόρροιας κράμπες. Η Acetaminophen είναι αναλγητικό και μειωτικό πυρετού. Η Ibuprofen είναι ένα μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (NSAID).

Afinitor
Afinitor
everolimus 5mg /10mg

Το Everolimus είναι ένα αντικαρκινικό φάρμακο που παρεμβαίνει στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και επιβραδύνει την εξάπλωσή τους στο σώμα. Το Everolimus χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου των νεφρών, καρκίνου του μαστού ή όγκου στον εγκέφαλο. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ορισμένων τύπων προχωρημένων ή προοδευτικών όγκων του στομάχου, των εντέρων ή του παγκρέατος.

Afrin
Afrin
oxymetazoline hydrochloride 0.05% 10ml

Το Oxymetazoline είναι ένα αποσυμφορητικό που συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία στις ρινικές διόδους. Τα διασταλμένα αιμοφόρα αγγεία μπορούν να προκαλέσουν ρινική συμφόρηση (βουλωμένη μύτη). Το ρινικό Oxymetazoline (για τη μύτη) προορίζεται για προσωρινή ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης (βουλωμένη μύτη) που προκαλείται από αλλεργίες ή κοινό κρυολόγημα.

Aggrenox
Aggrenox
aspirin - dipyridamole 25mg + 200mg

Generic Aggrenox is used for reducing the risk of stroke in patients who have previously had a stroke due to a blood clot in the brain. It is also used to reduce the risk of stroke in patients who have had transient ischemic attacks (TIAs).

Albenza
Albenza
albendazole 400mg

Το γενικό Albenza - είναι ένα ανθελμινθικό φάρμακο ευρέως φάσματος δράσης. Ενεργεί κατά των παθογόνων πρωτόζωων, των προνυμφών, των αυγών και των ενήλικων μορφών. Επιδρά στην εντερική και ιστική μορφή των παρασίτων. Χρησιμοποιείται για νηματώδη: αναρρόφηση, ετεροβίωση, αναλκοστομία, μη-καρωτίδωση, τριχίνωση, τενονόση, οιστορχειρίαση, κλονωρίαση. Strogyloidoses; Νευρομυοκεντίαση που προκαλείται από την προνύμφη τύπου κηλιδώδους (Taenia solium). Εχινοκόκκωση του ήπατος, των πνευμόνων, του περιτόναιου που προκαλείται από την προνυμφική μορφή του κηλιδώδους σκύλου (Echinococcus granulosus). Giardiasis; Τοξοκχαρόζης; Δερματικές μεταναστευτικές προνύμφες (δερματικές μεταλλάξεις Larva Migrans).

Aldactone
Aldactone
spironolactone 25mg /100mg

Γενόσημο Aldactone χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του οιδήματος και της κατακράτησης υγρών σε ασθενείς με την συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, την κίρρωση του ήπατος ή των νεφρών (τον νεφρωσικό σύνδρομο). Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ή την πρόληψη χαμηλού επίπεδου καλίου στο αίμα.

Aldara
Aldara
imiquimod 5% 0.25g

Generic Aldara (Imiquimod) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εξωτερικών κονδυλωμάτων γύρω από τις περιοχές των γεννητικών οργάνων και του ορθού, που ονομάζεται ακουμίνωμα κονδυλώματος. Δεν χρησιμοποιείται σε κονδυλώματα μέσα στον κόλπο, το πέος και το ορθό. Το Imiquimod χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία της δερματικής κατάστασης του προσώπου και του τριχωτού της κεφαλής αυτό που ονομάζεται ακτινική κεράτωση (AK), η οποία προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Το Imiquimod μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου του δέρματος που ονομάζεται επιφανειακό βασικό καρκίνωμα (sBCC). Το Imiquimod λειτουργεί στο ανοσοποιητικό σύστημα για να βοηθήσει το σώμα και να καταπολεμήσει τους ιούς που προκαλούν τα κονδυλώματα. Δεν καταστρέφει τους ιούς άμεσα. Δεν είναι γνωστό πώς λειτουργεί το imiquimod για ακτινική κεράτωση για το καρκίνο του δέρματος.

Alesse
Alesse
levonorgestrel bp + ethinylestradiol bp 0.10mg + 0.02mg /0.15mg + 0.03mg /0.25mg + 0.05mg

Generic Alesse is used for preventing pregnancy.

Alfalfa
Alfalfa®
alfalfa 1mg

Alfalfa tablets have a rich source of the B complex, Vitamins plus A, C, D, E, K and Biotin. It is also a rich source of proteins and minerals. It is an excellent nutrient for the whole body & alkaloids, helps improve blood circulation. The high dietary fibers help to reduce appetite, it helps in weight reduction. High calcium helps to protect against fat accumulation thus enables fat to improve energy levels. The tablets may help to maintain healthy cholesterol levels.

Alkeran
Alkeran
melphalan 2mg

Alkeran είναι ένα αντικαρκινικό ("αντινεοπλασματικό" ή "κυτταροτοξικό") φάρμακο χημειοθεραπείας. Αυτό το φάρμακο ταξινομείται ως «αλκυλιωτικός παράγοντας». Το Alkeran χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πολλαπλού μυελώματος, του καρκίνου των ωοθηκών, του νευροβλαστώματος, του ραβδομυοσάρκωμα, του καρκίνου του μαστού, του μελανώματος.

Allegra
Allegra
fexofenadine 120mg /180mg

Generic Allegra is used for treating seasonal allergy symptoms such as sneezing, runny nose, itchy throat, or itchy, watery eyes. It is also used to treat hives and skin itching.

Alli
Alli
orlistat 60mg

Alli® (ορλιστάτη) είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο που προορίζεται για τους υπέρβαρους ενήλικες που αγωνίζονται να ρίξουν τα περιττά κιλά. Oρλιστάτη μπλοκ και μερικά από το λίπη που τρώτε, που απορροφάται από το σώμα σας. Η ορλιστάτη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην απώλεια του βάρους και για να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου επανάκτηση βάρους που έχετε ήδη χάσει. Αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιηθεί μαζί με μια δίαιτα μειωμένων θερμίδων. Η ορλιστάτη είναι για χρήση μόνο σε ενήλικες.

Almond And Rose Soap
Almond And Rose Soap®
almond oil, persian rose 75g

Almond And Rose Soap® - a daily use soap that moisturizes and soothes skin. The goodness of Almond nourishes and moisturizes, while Rose extracts cool and revitalize the skin.

Aloe Vegie
Aloe Vegie®
aloe 1mg

Herbal Hills has created a unique formation of Aloe that is the natural form of Aloe vera in an encapsulated form for the betterment of overall human health. It is synergistically processed with highly advanced technology at Herbal Hills, the well-known and one of the most trusted manufacturers of herbal supplements. These dietary supplements are free from any chemical substances to maintain the purity and efficacy. With a rich source of nutrients and beneficial medicinal properties, this aloehills may promote healthy digestion and improved immunity. This capsule is basically known for overall body health.

Alphagan
Alphagan
brimonidine tartrate 0.10% 5ml /0.15% 5ml

Το Alphagan μειώνει την ποσότητα του υγρού στον οφθαλμό το οποίο ελαττώνει την πίεση στο εσωτερικό του οφθαλμού. Το Alphagan για οφθαλμική χρήση (για τα μάτια) χρησιμοποιείται για την θεραπεία του γλαυκώματος ανοιχτής γωνίας και για την οφθαλμική υπερτονία (υψηλή πίεση στο εσωτερικού του οφθαλμού).

Altace
Altace
ramipril 1.25mg /2.5mg /5mg /10mg

Generic Altace is used for treating high blood pressure or decreasing the risk of heart attack, stroke, and death in certain patients. It may be used alone or with other medicines. It is used along with other medicines to manage heart failure and improve survival after a heart attack.

Amalaki
Amalaki
amalaki 60 dpi

Amalaki is highly nutritious and is an important dietary source of vitamin C, minerals and amino acids. The dominant active constituent of Amalaki is a group of tannins derived from gallic and ellagic acids, which make up a large portion of the extractable nonnutritive constituents. All of these constituents work together to enhance immunity, rejuvenate skin, combat premature aging and hyperacidity.

Amaryl
Amaryl
glimepiride 1mg /2mg /3mg /4mg

Generic Amaryl is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

Amoxil
Amoxil
amoxicillin 250mg /500mg

Η Αμοξυκιλλίνη είναι αντιβιοτικό με βάση την πενικιλίνη. Σκοτώνει ή σταματά την ανάπτυξη ορισμένων βακτηριδίων. Το φάρμακο αυτό χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση πολλών τύπων λοιμώξεων. Δεν είναι αποτελεσματικό στα κρυολογήματα, στη γρίπη, ή άλλες ιογενείς λοιμώξεις.

Anafranil
Anafranil
clomipramine 10mg /25mg /50mg

Generic Anafranil is used for treating obsessive-compulsive disorder (OCD).

Anafranil Sr
Anafranil SR
clomipramine 75mg

Generic Anafranil Sustained-Release is used for treating obsessive-compulsive disorder (OCD).

Androxal
Androxal
enclomiphene 50mg

Το Eenclomiphene είναι ένας μη στεροειδής ανταγωνιστής των υποδοχέων οιστρογόνων σε ανάπτυξη για δευτερογενή υπογοναδισμό σε υπέρβαρους άνδρες που επιθυμούν να αποκαταστήσουν την κανονική λειτουργία των όρχεων.

Ansaid
Ansaid
flurbiprofen 0.03% 5ml /0.03% 10ml

Ansaid - οφθαλμικές σταγόνες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της μυόωσης κατά τη διάρκεια της επέμβασης και την πρόληψη της ανάπτυξης αντιδραστικής μετεγχειρητικής φλεγμονής των ματιών.  

Antabuse
Antabuse
disulfiram 250mg /500mg

Γενόσημο Antabuse χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του χρόνιου αλκοολισμού. Παρεμβαίνει στο μεταβολισμό του οινοπνεύματος με αποτέλεσμα των δυσάρεστων επιπτώσεων όταν το αλκοόλ καταναλώνεται. Μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με το πρόβλημα της κατάχρησης του αλκοόλ να μη πίνουν το αλκοόλ. Όταν παίρνεται μαζί με το αλκοόλ, αυτό το φάρμακο παράγει δυσάρεστες συνέπειες. Αυτό το φάρμακο είναι το μέρος ενός προγράμματος αποκατάστασης που περιλαμβάνει ιατρική επίβλεψη και παροχή συμβουλών. Το προϊόν δεν θεραπεύει.

Anti Hair Fall Cream
Anti Hair Fall Cream®
bhringaraja, amla 100g

Anti-Hair Fall Cream® is a unique, daily-use formula which reduces hair fall and strengthens hair follicles. The goodness of essential herbs like Bhringaraja and Amla nourish hair from the roots, help reduce hair fall, improve hair growth, and strengthen hair follicles.

Anti Hair Fall Hair Oil
Anti Hair Fall Hair Oil®
bhringaraja, amalaki 100ml

Anti-Hair Fall Hair Oil® prevents hair fall and stimulates hair growth. It is enriched with the goodness of Bhringaraja and Amalaki which strengthen the root shafts and prevent hair fall.

Anti Hair Fall Shampoo
Anti Hair Fall Shampoo®
butea frondosa, bhringaraja 100ml

Anti-Hair Fall Shampoo® is a breakthrough 2-in-1 formula that reduces hair fall and provides nourishment to hair shafts. It also conditions and improves your hair texture to reduce hair fall due to breakage. The herbs Butea Frondosa and Bhringaraja stimulate hair follicle growth and are effective in strengthening hair roots and controlling hair fall.

Anti-dandruff Hair Cream
Anti-Dandruff Hair Cream®
tea tree oil, tulsi 100g

Anti-Dandruff Hair Cream® - a natural hair cream that clears dandruff, alleviates itching and prevents the recurrence of dandruff. The potent combination of Tea Tree Oil, Rosemary Oil and Coriander, keep dandruff at bay!

Anti-dandruff Hair Oil
Anti-Dandruff Hair oil®
tea tree oil, rosemary 100ml

Anti-Dandruff Hair oil® - an effective herbal oil that prevents dandruff by eliminating microbial infections of the scalp. It is enriched with Kayaputi (Tea Tree) Oil, a powerful anti-dandruff agent and Nimba (Neem), which treats scalp infections and relieves dryness and itching.

Anti-dandruff Shampoo
Anti-Dandruff Shampoo®
tea tree oil, aloe vera 100ml

Anti-Dandruff Shampoo® gently removes dandruff, and nourishes and strengthens hair roots, ensuring a healthy scalp. Natural ingredients help moisturize the hair, preventing dryness. It addresses the root cause of dandruff such as Malassezia fungus and dry scalp, while being gentle on hair. Fortified with herbal ingredients like Tea Tree Oil, Chickpea and Aloe Vera, Himalaya's Anti-Dandruff Shampoo effectively helps control dandruff and provides nourishment to the hair shaft.

Anti-wrinkle Cream
Anti-Wrinkle Cream®
grape, aloe vera 50g

Anti-Wrinkle Cream® - a powerful anti-wrinkle cream that delays the onset of skin aging. Rich in natural alpha hydroxy acids (AHAs), vitamins skin nutrients and herbs minimize oxidative damage and keep skin soft and supple.

Antivert
Antivert
meclizine 25mg

Generic Antivert is used to treat or prevent nausea, vomiting, and dizziness caused by motion sickness. It is also used to treat symptoms of vertigo (dizziness or spinning sensation) caused by disease that affects your inner ear.

Apcalis Oral Jelly
Apcalis® Oral Jelly
tadalafil 20mg

Το ApcalisΒ® jelly (Tadalafil) είναι ένα προϊόν της Ajantha Pharmaceuticals που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Είναι ένα θαυμάσιο εναλλακτικό προϊόν των Cialis εμπορικού σήματος και των γενόσημων Cialis και παρέχεται σε γεύσεις Μάνγκο και Πορτοκάλι.

Apixaban
Apixaban
apixaban 2.5mg /5mg

Apixaban χρησιμοποιείται για να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου ή θρόμβου αίματος σε άτομα με διαταραχή καρδιακού ρυθμού που ονομάζεται κολπική μαρμαρυγή. Το Apixaban μειώνει τον κίνδυνο σχηματισμού θρόμβου του αίματος στα πόδια και τους πνεύμονες των ανθρώπων που μόλις είχαν χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου ή γόνατος. Το Apixaban αντιμετωπίζει τους θρόμβους αίματος στις φλέβες των ποδιών σας (DVT - εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση) ή των πνευμόνων (πνευμονική εμβολή) και μειώνει τον κίνδυνο να συμβούν ξανά.

Arava
Arava
leflunomide 10mg /20mg

Generic Arava is used for reducing signs and symptoms of rheumatoid arthritis. It is also used to improve physical function and to prevent the development of structural damage to the joints.

Arcoxia
Arcoxia
etoricoxib 60mg /90mg /120mg

Generic Arcoxia is used for treating acute and chronic pain, osteoarthritis and rheumatoid arthritis. It is also used for management of ankylosing spondylitis and relief of chronic musculoskeletal pain. It is also used for treating gout.

Aricept
Aricept
donepezil 5mg /10mg

Generic Aricept is used for treating dementia (eg, impairment of memory, judgment, and abstract thinking; changes in personality) in patients with Alzheimer disease.

Arimidex
Arimidex
anastrozole 1mg

Generic Arimidex is used for treating breast cancer in women who have been through menopause, including women with disease progression after tamoxifen therapy.

Aristocort
Aristocort
triamcinolone 4mg

Generic Aristocort reduces the actions of chemicals in the body that cause inflammation, redness, and swelling. It is used to treat the inflammation caused by a number of conditions such as allergic reactions, eczema, and psoriasis.

Arjuna
Arjuna
arjuna 60 dpi

Arjuna (Terminalia Arjuna) extracts have been widely used in Ayurvedic medicine. The bark of the tree has been used for several centuries for treating cardiovascular ailments. It has a host of other therapeutic benefits including treating asthma, hypertension and kidney stones.

Arjuna Vegie
Arjuna Vegie®
arjuna 1mg

Arjuna vegie capsules for Heart Care is the best herb that helps in maintaining healthy heart (cardiac control), relieving mental stress & nervousness. Each capsule contains 250 mg Arjuna Powder and 250 mg of extract (as dry extract) from Arjuna Bark (Terminalia Arjuna) (8:1) (equivalent to 2000 mg of Arjuna Bark. When assayed these capsules contain Tannin NLT 12%, Arjunic acid 0.5%. In Ayurvedic herbalism for thousands of years, Arjuna has been historically used to improve heart function. Arjuna is considered to deliver optimum support for normal heart muscle function and coronary artery health. Terminalia Arjuna herb demonstrates antioxidant activities. This has been backed up with numerous modern scientific studies demonstrating the positive effect of its component herb to provide to support cardiovascular health and overall health and wellness. Arjuna helps in maintaining healthy cholesterol levels.

Aromasin
Aromasin
exemestane 25mg

Το Αρομασίν μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνου σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, το οποίο ενδέχεται να επιβραδύνει συγκεκριμένους τύπους όγκων του μαστού οι οποίοι χρειάζονται οιστρογόνο προκειμένου να αναπτυχθούν στο σώμα. Το Aρομασίν χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του καρκίνο του στήθους σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Συχνά χορηγείται σε γυναίκες των οποίων ο καρκίνος έχει προχωρήσει ακόμα και μετά από εγχείρηση, ακτινοβολία, ή άλλες θεραπείες κατά του καρκίνου που έχουν δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία.

Arsohills
Arsohills®
suran, nagkesar, shuddha, triphala... 1mg

Arsohills Tablets – hemoroidal formula.Ayurvedic Hemorrhoids formulation may have the lubricant, laxative, stool softener properties of Suran, Triphala and Senna helps ease the passage of stools, constipation & regulates the bowel movement. Antioxidant & hemostatic properties of Nagkeshar helps to reduce excessive bleeding. Anti-inflammatory properties may control the swelling of hemorrhoids.

Artane
Artane
trihexyphenidyl 2mg

Generic Artane is used to treat Parkinson's disease. By improving muscle control and reducing stiffness, this medicine allows more normal movements of the body as the disease symptoms are reduced.

Artrohills
Arthrohills®
nirgundee, methi, sunthee, shallaki... 1mg

Arthrohills (Ayurvedic joint care supplements) is an effective natural supplements for arthritis, osteoarthritis and joint pains, which are the leading cause in old people suffering.

Asacol
Asacol
mesalamine 400mg

Generic Asacol is used for treating and causing remission of various forms of mild to moderate ulcerative colitis (inflammation of the colon).

Ashoxy 1000
Ashoxy 1000®
oxytetracycline 1g

Asoxy 1000® αναφέρεται στα αντιβακτηριακά φάρμακα της ομάδας τετρακυκλίνης για τη θεραπεία και την πρόληψη βακτηριακών ασθενειών που προκαλούνται από μικροοργανισμούς και είναι ευαίσθητοι στην οξυτετρακυκλίνη. Asoxy 1000® ενδείκνυται για τη θεραπεία βακτηριακής εντερίτιδας που προκαλείται από την Ε. Coli, Salmonella, Cholerae suis, καθώς και για τη θεραπεία της βακτηριακής πνευμονίας που προκαλείται από Pasteurella multoclda. Το φάρμακο χρησιμοποιείται σε βοοειδή για τη θεραπεία αναπνευστικών λοιμώξεων, νεκβακτηρίωσης, αποστημάτων, λοιμώξεων από τραύματα, μετεγχειρητικών και μεταγεννητικών λοιμώξεων, μαστίτιδας, κερατοεπιπεφυκίτιδας, πρόβατα, αίγες για τη θεραπεία ενζωοτικών αμβλώσεων, πνευμονία και περιτονίτιδα, σήψη ποδιών, μαστίτιδα, ομφαλική σήψη, πυώδης αρθρίτιδα, μετεγχειρητική, τραυματική και μεταγεννητική μολύνσεις. χοίροι για τη θεραπεία αναπνευστικών λοιμώξεων, σύνδρομο ΜΜΑ (μαστίτιδα - μητρίτιδα - αγαλλακία), ερυσίπελα των χοίρων, μαστίτιδα, ομφαλική σήψη, πυώδης αρθρίτιδα, ατροφική ρινίτιδα, αποστήματα, μετεγχειρητικές λοιμώξεις και τραύματα μετά τον τοκετό. 

Ashoxy
Ashoxy®
oxytetracycline + gentian violet 200ml

Ashoxy - is a 200ml spray with Oxytetracycline as an active ingredient. Oxytetracycline is a broad spectrum antibiotic active against a large number of Gram positive and Gram negative bacteria, certain mycoplasma species, chlamydia, rickettsia and some protozoa. It exerts its antibacterial action by inhibiting protein synthesis of organisms. Ashoxy is indicated for the treatment of diseases due to or associated with oxytetracycline susceptible organisms like Bordetella, Campylobacter, Chlamydia, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella, Rickettsia, Salmonella, Staphylococcus and Streptococcus spp. in cattle, goats, sheep, pig, and horses.

Ashulpha
Ashulpha®
sulphadimidine 5g

Ashulpha - tablets, containing 5mg of Sulfamethazine (Synonyms: Sulfadimidine; Sulfadimerazine), is an antimicrobial, antibacterial, bacteriostatic agent of the sulfonamide group. Sulfadimidine acts usually bactericidal against many Gram-positive and Gram-negative microorganisms like E. coli, Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella, Pasteurella and Eimeria spp, so is used as a broad-spectrum antimicrobial to treat or prevent infections caused by susceptible organisms. Infections treated may include pneumonia, intestinal infections (especially coccidia), soft tissue infections and urinary tract infections (UTIs). Sulfadimidin affect bacterial purine synthesis, as a result of which a blockade is accomplished.

Ashvagandha
Ashvagandha
ashvagandha 60 dpi

The research showed that Ashvagandha led to increased acetylcholine receptor activity. The scholars concluded that the increase of activity in that particular neurotransmitter could account for the enhanced cognitive ability and memory attributed to Ashvagandha. Scholars at the Banaras Hindu University, Varanasi, India, conducted research which shows that many elements of Ashvagandha have antioxidant properties.

Astelin
Astelin
azelastine 0.1% 10ml

Astelin nasal χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των ρινικών συμπτωμάτων όπως ρινική / φαγούρα / βουλωμένη μύτη, φτάρνισμα και μετα-ρινική στάγδην που προκαλούνται από αλλεργίες ή άλλες καταστάσεις. Azelastine ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως αντιισταμινικά. Λειτουργεί με το κλείδωμα ορισμένων φυσικών ουσιών που ονομάζονται ισταμίνες που είναι υπεύθυνες για τα ρινικά συμπτώματα.

Atarax
Atarax
hydroxyzine 10mg /25mg

Γενόσημο Atarax χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άγχους, για την καταστολή πριν και μετά της γενικής αναισθησίας και την θεραπεία της φαγούρας που οφείλεται σε ορισμένες αλλεργικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των κυψελών και δερματίτιδα εξ επαφής. ΥΔΡΟΞΥΖΊΝΗ (ένα ενεργό συστατικό) είναι ένα αντιισταμινικό. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αλλεργικών συμπτωμάτων, όχι της αλλεργίας. Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία έντασης. Αυτό το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα φάρμακα για την πρόκληση ύπνου πριν από την εγχείρηση.

Aubagio
Aubagio
teriflunomide 14mg

Η τεριφλουνομίδη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία υποτροπιάζουσες μορφές σκλήρυνσης κατά πλάκας σε ενήλικες (συμπεριλαμβανομένου του κλινικά απομονωμένου συνδρόμου, της υποτροπιάζουσας-διαλείπουσας νόσου και της ενεργού δευτερογενούς προϊούσας νόσου).

Augmentin
Augmentin
amoxicillin and clavulanate 250mg + 125mg /500mg + 125mg /750mg + 250mg /875mg + 125mg

Γενόσημο Augmentin χρησιμοποιείται στη θεραπεία του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, του μέσου ωτός, των παραρρινίων κόλπων, του δέρματος και λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος που προκαλούνται από ορισμένα ειδικά βακτήρια. Αυτά τα βακτήρια παράγουν μια χημική ενζύμου που ονομάζεται βήτα λακταμάση που κάνει ορισμένες λοιμώξεις ιδιαίτερα δύσκολες να αντιμετωπιστούν.

Aurogra
Aurogra®
sildenafil citrate 100mg

Aurogra® - 100 mg Sildenafil Citrate, το οποίο ταξινομεί ως 10 στοιχεία σε μία κυψέλη, παράγονται από τον γνωστό ινδικό κατασκευαστή AuroChem Pharmaceuticals Lab. Αυτό είναι ένα πλήρες ανάλογο του Viagra από την Pfizer, το οποίο είναι ένα διάσημο μέσο για τη θεραπεία της δύναμης και την ενίσχυση της στύσης.

Avalide
Avalide
irbesartan hydrochlorothiazide 150mg + 12.5mg

Generic Avalide is a combination medication used to treat high blood pressure. One component belongs to a class of blood pressure medications that prevents the hormone angiotensin II from constricting the blood vessels, thereby allowing blood to flow more freely and keeping blood pressure down. The other component is a diuretic that increases the output of urine, removing excess fluid from the body and thus lowering blood pressure.

Avana
Avana®
avanafil 50mg /100mg /200mg

Το Avana® είναι προϊόν της εταιρείας Sunrise Remedies, η κύρια δραστική ουσία του οποίου είναι η αβαναφίλη. Χαλαρώνει τους μυς και αυξάνει τη ροη του αίματος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ανικανότητας).

Avelox
Avelox
moxifloxacin 400mg

Generic Avelox is an antibiotic in the class of drugs called fluoroquinolones. It is used to treat bacterial infections.

Aventyl
Aventyl
nortriptyline 25mg

Generic Aventyl is prescribed for the relief of symptoms of depression. It is one of the drugs known as tricyclic antidepressants. Doctors may suggest nortriptyline to treat insomnia.

Avodart
Avodart
dutasteride 0.5mg

Το Generic Avodart χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (ΚΥΠ) ή της διεύρυνσης του προστάτη αδένα. Επίσης βοηθά στην μείωση του κινδύνου της ουροποιητικής απόφραξης και στην αποφυγή της χειρουργικής επέμβασης στον προστάτη.

Aygestin
Aygestin
norethindrone acetate 5mg

Generic Aygestin is used for treating certain menstrual problems or uterine problems (eg, abnormal bleeding, endometriosis).

Ayurslim
Ayurslim
ayurslim 1mg

AyurSlim is a natural herbal remedy to manage body weight. AyurSlim helps control craving for food thereby reducing the intake of fats and carbohydrates. It also leads to optimal utilization of nutrients. AyurSlim supports fatty acid synthesis, thereby reducing fat accumulation in the body.

Azelex
Azelex
azelaic acid 20% 15g

Generic Azelex is used for treating mild to moderate acne.

Azilect
Azilect
rasagiline 0.5mg /1mg

Το Αζιλέκτ είναι ένας αναστολέας της μονοαμινοξειδάσης-Β (ΜΑΟ-Β). Αυτό λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα συγκεκριμένων χημικών στον εγκέφαλο. Το Αζιλέκτ χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νόσου του Πάρκινσον (ακαμψία, ρίγος, σπασμούς, ανεπαρκή έλεγχο των μυών). Το Αζιλέκτ χρησιμοποιείται μερικές φορές με ένα άλλο φάρμακο που ονομάζεται λεβοντόπα.

Azopt
Azopt
brinzolamide 1% 5ml

Το Azopt μειώνει την ποσότητα του υγρού στον οφθαλμό το οποίο ελαττώνει την πίεση στο εσωτερικό του οφθαλμού. Το Azopt για οφθαλμική χρήση (για τα μάτια) χρησιμοποιείται για την θεραπεία συγκεκριμένων τύπων γλαυκώματος και άλλα αίτια υψηλής πίεσης στο εσωτερικό του οφθαλμού.

Azor
Azor
olmesartan and amlodipine 20mg + 5mg /40mg + 5mg

Το φάρμακο Azor περιέχει ένα συνδυασμό της αμλοδιπίνης και της ολμεσαρτάνης. Η αμλοδιπίνη είναι ένας αναστολέας διαύλων ασβεστίου. Λειτουργεί με τη χαλάρωση των μυών της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Η ολμεσαρτάνη είναι ένας ανταγωνιστής των υποδοχέων της αγγειοτασίνης ΙΙ. Η ολμεσαρτάνη διατηρεί τα αιμοφόρα αγγεία από την στένωση, πράγμα που μειώνει την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Το Azor χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης (της υπέρτασης). Η μείωση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου ή καρδιακής προσβολής.

Azulfidine
Azulfidine
sulfasalazine 500mg

Generic Azulfidine is used for treating ulcerative colitis. It is also used to increase the time between attacks of ulcerative colitis.

Παρέλαβα την παραγγελία μου αυτή την εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πιστέψτε με, θα παραγγείλω ξανά!!!!! Η σύζυγός μου ήταν κάτι παραπάνω από έκπληκτη με τα αποτελέσματα και για μένα.... Αισθάνθηκα 18 χρονών και πάλι. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα έχετε νέα μου ξανά:) -

David

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ