"E" - Edarbi, Edarbyclor, Efavirenz, Efavirenz-emtricitabine-tenofovir, Effexor Xr, Effient, Efudex, Elavil, Eldepryl, Elidel

Edarbi
Edarbi
azilsartan 40mg /80mg

Το Edarbi (αζιλσαρτάνη) είναι ανταγωνιστής υποδοχέα αγγειοτενσίνης II. Το azilsartan κρατά τα αιμοφόρα αγγεία από το στένεμα, γεγονός που μειώνει την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Το Edarbi χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης (υπέρταση).

Edarbyclor
Edarbyclor
azilsartan medoxomil + chlorthalidone 40mg + 12.5mg

Edarbyclor (azilsartan medoxomil/chlorthalidone) είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που περιέχει 2 φάρμακα σε 1 χάπι. Τα φάρμακα συνεργάζονται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης (υπέρταση) σε ενήλικες.

Efavirenz
Efavirenz
efavirenz 200mg /500mg /600mg

Efavirenz is used for treating HIV infection in combination with other medicines. If this medicine is taken alone to treat HIV, it may stop working.

Efavirenz-emtricitabine-tenofovir
Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir
efavirenz-emtricitabine-tenofovir 600mg + 200mg + 300mg

Efavirenz-Emtricitabine-Tenofovir is an antiviral medication that prevents human immunodeficiency virus (HIV) from reproducing in your body.

Effexor Xr
Effexor XR
venlafaxine 37.5mg /75mg /150mg

Generic Effexor Extended-Release is used for treating depression, panic disorder, generalized or social anxiety disorder.

Effient
Effient
prasugrel 5mg /10mg

Effient χρησιμοποιείται με ασπιρίνη από ασθενείς με καρδιακή νόσο (πρόσφατη καρδιακή προσβολή, ασταθής στηθάγχη) που υποβάλλονται σε κάποια καρδιακή διαδικασία (αγγειοπλαστική). Αυτό το φάρμακο βοηθά στην πρόληψη άλλων σοβαρών προβλημάτων καρδιάς / αιμοφόρων αγγείων (όπως καρδιακά επεισόδια, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβοι αίματος σε στεντ). Λειτουργεί μπλοκάροντας τα αιμοπετάλια να κολλούν μεταξύ τους και εμποδίζει τους να σχηματίζουν επιβλαβείς θρόμβους αίματος. Αυτό το φαινόμενο "αντι-αιμοπεταλίων" βοηθάει στη διατήρηση της ομαλής ροής του αίματος στο σώμα σας.

Efudex
Efudex
fluorouracil 1% 10g

To Γενόσημο Efudex παρεμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Η φθοριοουρακίλη λειτουργεί προκαλώντας τον θάνατο των κυττάρων τα οποία αναπτύσσονται ταχύτατα, όπως τα μη φυσιολογικά δερματικά κύτταρα. Η τοπική φθοριοουρακίλη (για το δέρμα) χρησιμοποιείται να την θεραπεία των φολιδωτών υπερτροφιών του δέρματος (ακτινική ή ηλιακή κεράτωση). Η τοπική φθοριοουρακίλη δύναται επίσης να χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία των επιφανειακών βασικοκυτταρικών καρκινωμάτων.

Elavil
Elavil
amitriptyline 10mg /25mg /50mg /75mg

Generic Elavil is prescribed for the relief of symptoms of mental depression. It is a member of the group of drugs called tricyclic antidepressants. Doctors may suggest Elavil to treat insomnia.

Eldepryl
Eldepryl
selegiline 5mg

Generic Eldepryl is used for treating Parkinson disease. This medicine is taken with levodopa-carbidopa medicines.

Elidel
Elidel
pimecrolimus 1% 10g

Pimecrolimus είναι ένα ανοσοκατασταλτικό. Λειτουργεί μειώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματός σας, για να επιβραδύνει την ανάπτυξη της ατοπικής δερματίτιδας (έκζεμα) στο δέρμα σας. Το τοπικό Pimecrolimus χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρής ατοπικής δερματίτιδας (έκζεμα) όταν άλλα φάρμακα δεν έχουν λειτουργούν καλά.

Elmiron
Elmiron
pentosan polysulfate 100mg

Pentosan polysulfate sodium χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου και της δυσφορίας της ουροδόχου κύστης, που προκαλείται από κυστίτιδα (φλεγμονή ή ερεθισμός της ουροδόχου κύστης). Pentosan polysulfate sodium προορίζεται για χρήση σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας ανώ 16 ετών.

Elocon
Elocon
mometasone 0.1% 5g

Generic Elocon is used to treat the inflammation and itching caused by a number of skin conditions such as allergic reactions, eczema, and psoriasis.

Emflaza
Emflaza
deflazacort 6mg /24mg /30mg

Το Emflaza είναι ένα κορτικοστεροειδές που ενδείκνυται για τη θεραπεία της μυϊκής δυστροφίας Duchenne (DMD) σε ασθενείς ηλικίας 5 ετών και άνω.

Emla
Emla
lidocaine + prilocaine 5g

Η κρέμα Emla είναι ένα τοπικό αναισθητικό (φάρμακο που προκαλεί αναισθησία) το οποίο περιέχει λιδοκαΐνη και πριλοκαΐνη. Αυτό λειτουργεί παρεμποδίζοντας τα νευρικά σήματα στο σώμα σας. Η κρέμα Emla χρησιμοποιείται για την αναισθητοποίηση φυσιολογικού ανέπαφου δέρματος ή για τις μεμβρανώδεις επιφάνειες του πέους ή του κόλπου. Η Emla χρησιμοποιείται ώστε να σας προετοιμάσει για μικροεπεμβάσεις ή ιατρικές διαδικασίες σε αυτές τις περιοχές.

Enablex
Enablex
darifenacin 7.5mg /15mg

Generic Enablex reduces muscle spasms of the bladder and urinary tract. Generic Enablex is used to treat symptoms of overactive bladder, such as frequent or urgent urination, and incontinence (urine leakage).

Entocort Ec
Entocort EC
budesonide 3mg

Η βουδεσονίδη είναι ένα στεροειδές, που μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα. Βουδεσονίδη (από του στόμα) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του ήπια έως μέτρια νόσο του Crohn.

Entresto
Entresto
sacubutril + valsartan 26mg + 24mg /51mg + 49mg

Το Entresto περιέχει ένα συνδυασμό sacubitril και βαλσαρτάνης. Το Sacubitril είναι φάρμακο για την αρτηριακή πίεση. Λειτουργεί με την αύξηση των επιπέδων ορισμένων πρωτεϊνών στο σώμα που μπορούν να διαστέλλουν (διευρύνουν) τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης μειώνοντας τα επίπεδα νατρίου. Η βαλσαρτάνη είναι ένας αναστολέας των υποδοχέων της αγγειοτενσίνης ΙΙ (μερικές φορές ονομάζεται ARB). Η βαλσαρτάνη διατηρεί τα αιμοφόρα αγγεία στενεύοντας, γεγονός που μειώνει την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τη ροή του αίματος. Το Entresto χρησιμοποιείται σε ορισμένα άτομα με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Αυτό το φάρμακο βοηθά στη μείωση του κινδύνου να χρειασθείτε να νοσηλευτείτε όταν τα συμπτώματα επιδεινώνονται και βοηθά στη μείωση του κινδύνου θανάτου από καρδιακή ανεπάρκεια.

Epivir
Epivir
lamivudine 100mg /150mg

Generic Epivir is used for treating HIV infection in combination with other medicines.

Epsolay
Epsolay
benzoyl peroxide 2.50% 30g /5.00% 30g

Η κρέμα Epsolay ενδείκνυται για τη θεραπεία φλεγμονωδών βλαβών της ροδόχρου ακμής σε ενήλικες. Το δραστικό συστατικό της κρέμας Epsolay είναι το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιβακτηριακό συστατικό που έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα προϊόντα για τη θεραπεία των δερματικών παθήσεων όπως η ακμή. Μέχρι τώρα, η χρήση υπεροξειδίου του βενζοϋλίου για τη θεραπεία της ροδόχρου ακμής μπορεί να προκαλούσε ερεθισμό του δέρματος, αλλά η τεχνολογία μικροενθυλάκωσης την έχει βοηθήσει να αλλάξει.

Esbriet
Esbriet
pirfenidone 200mg

Το Esbriet (pirfenidone) χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας πνευμονικής νόσου που ονομάζεται ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση (IPF). Το IPF προκαλεί σχηματισμό ουλώδους ιστού βαθιά μέσα στους πνεύμονές σας. Ο ιστός ουλής πυκνώνει και γίνεται σκληρός και παχύς με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει την εργασία των πνευμόνων σας. Η μειωμένη λειτουργία των πνευμόνων μπορεί να δυσκολεύει την αναπνοή.

Estrace
Estrace
estradiol 1mg /2mg

Γενόσημο Estrace χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προβλήματων λόγω εμμηνόπαυσης (π. χ., των εξάψεων, της κολπικής φαγούρας, του καψίματος, ή της ξηρότητας), τη θεραπεία του αιδοίου ή κολπικής ατροφίας, και την πρόληψη της οστεοπόρωσης (των εύθραυστων οστών). Επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία υποκατάστασης οιστρογόνων μετά την αποτυχία των ωοθηκών, καθώς και για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του καρκίνου του μαστού.

Eulexin
Eulexin
flutamide 250mg

Generic Eulexin is an antiandrogen. It works in the body to prevent the actions of androgens (male hormones). It is used in the treatment of prostate cancer.

Eurax
Eurax
crotamiton 10% 20g

Eurax (crotamiton) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την ψώρα (για τη θεραπεία της ψώρας) και ως γενικό αντιπυρετικό (αντι-φαγούρα φάρμακο). Είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο με βάση τη λοσιόν που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα για να απαλλαγούμε από το παράσιτο ψώρας που φωλιάζουν κάτω από το δέρμα και προκαλούν κνησμό.

Evecare
Evecare®
shatavari, lodhra, vasalaka, ashoka 1mg

Evecare® regularizes the menstrual cycle and controls excessive pain. Contains Ashoka, a well-known herb in Ayurveda. It increases the chances of conception and its hematinic properties are helpful in anemia.

Excel Capsules
Excel capsules
excel capsules 1mg

Excel capsules is a natural supplement for increasing penis size in males.

Exelon
Exelon
rivastigimine 1.5mg /3mg /4.5mg /6mg

Το Exelon (ριβαστιγμίνη) βελτιώνει τη λειτουργία των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο. Λειτουργεί αποτρέποντας τη διάσπαση μιας χημικής ουσίας που είναι σημαντική για τις διαδικασίες της μνήμης, της σκέψης και της λογικής. Τα άτομα με άνοια έχουν συνήθως χαμηλότερα επίπεδα αυτής της χημικής ουσίας. Το Exelon χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ήπιας έως μέτριας άνοιας που προκαλείται από τη νόσο του Αλτσχάιμερ ή τη νόσο του Πάρκινσον. Το Exelon δεν είναι θεραπεία για τη νόσο του Αλτσχάιμερ ή τη νόσο του Πάρκινσον.

Exforge
Exforge
amlodipine + valsartan 5mg + 80mg

Το Amlodipine είναι ένας αποκλειστής διαύλων ασβεστίου. Το Valsartan είναι ανταγωνιστής του υποδοχέα της αγγειοτασίνης II. Το Amlodipine και Valsartan είναι ένα φάρμακο συνδυασμού που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης (υπέρταση). Η μείωση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής. Το Amlodipine και Valsartan χορηγούνται συνήθως μετά από δοκιμή άλλων φαρμάκων για την αρτηριακή πίεση χωρίς επιτυχία.

Extick Soap
Extick Soap®
permethrin, cetrimide, aloe 75g

Mankind Pet Extick Anti Tick & Flea Soap 75 gm is an effective way to control fleas and ticks on dogs and cats. Specially formulated with propoxur, the soap acts as an ectoparasitic and helps in reducing fleas and ticks. The soap is convenient to use. The gentle cleansing soap is not harsh on the skin and protects the skin from any rashes. The special formula also leaves the fur soft and shiny.

Extra Super Avana
Extra Super Avana
avanafil + dapoxetine 60mg + 200mg

Το Extra Super Avana είναι ένα καινοτομικό φάρμακο στον τομέα της υγείας των ανδρών. Περιέχει δύο δραστικές ουσίες: την αβαναφίλη (20 mg) και την δαποξετίνη (60 mg). Το φάρμακο αυτό καταπολεμά αποτελεσματικά την σεξουαλική ανικανότητα. Είναι πολύ υψηλής ποιότητας και απολύτως ασφαλές για την γενική υγεία.

Extra Super P Force
Extra Super P-Force®
sildenafil + dapoxetine 100mg + 100mg

Extra Σούπερ P-Force 100/100 περιέχει κιτρική σιλδεναφίλη 100 mg και 100 mg Dapoxetine σαν δραστικά συστατικά. Είναι νέα υπερκινητικά τύπο του παγκοσμίου φήμης παράγοντα ενίσχυσης potentium, υλοποιείται σε ένα φάρμακο, που ονομάζεται Extra Extra P-Force, η οποία τώρα μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας για πάντα.

Παρέλαβα την παραγγελία μου αυτή την εβδομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πιστέψτε με, θα παραγγείλω ξανά!!!!! Η σύζυγός μου ήταν κάτι παραπάνω από έκπληκτη με τα αποτελέσματα και για μένα.... Αισθάνθηκα 18 χρονών και πάλι. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα έχετε νέα μου ξανά:) -

David

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ